Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE − Polițistă INCENDIATĂ de protestatari: a izbucnit în lacrimi VIDEO

Imagini șocante sunt publicate pe internet din Santiago, Chile. Protestele sunt departe de a se fi terminat, iar polițiștii și Armata încearcă din răsputeri să facă față numărului mare de protestatri.

Citește și: Codrin Ștefănescu intră la rupere după anunțul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban: 'Au început să țipe ca apucații. Urlă Klaus citind de pe bilețel'

Într-o filmare postată pe rețelele de socializare se poate observa cum o polițistă este lovită cu un cocktail molotov și ia efectiv foc. Noroc a avut că polițiștii din jurul ei au stins flăcările și au sărit în ajutorul ei.

Chile este afectată de proteste masive din cauza inechităților sociale și a creșterii prețurilor.

Săptămânile trecute un milion de oameni au marşăluit în capitală - mai mult de cinci la sută din populaţia ţării. Protestatarii din alte regiuni au ieşit în stradă în fiecare oraş important din Chile.

Tulburările din Chile sunt cea mai recentă manifestare a protestelor din America de Sud şi din întreaga lume - de la Beirut la Barcelona - fiecare cu declanşatoare locale, dar şi împărtăşirea furiei subiacente în faţa disparităţilor sociale şi a elitelor conducătoare.

Citește și: Siegfried Mureșan a transmis primul mesaj după propunerea pentru funcția de Comisar European

Cel puțin 17 persoane au murit, iar alții au fost răniți. Au fost peste 7000 de arestări şi au provocat pierderi de peste 1,4 miliarde de dolari întreprinderilor chiliene. Armata din Chile a preluat securitatea în Santiago, un oraş de 6 milioane de oameni aflat acum în stare de urgenţă, circulaţia pe timpul nopţii fiind interzisă, în timp ce 20.000 de soldaţi patrulează pe străzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.