Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE S-a aflat cine e criminalul care l-a ucis, la Kiev, pe un fost deputat rus

Ucigaşul unui fost parlamentar rus critic al Kremlinului era un cetăţean ucrainean instruit pentru a fi agent al guvernului rus, a declarat vineri un consilier al ministrului ucrainean de interne Arsen Avakov, după crima care a avut loc joi în centrul Kievului, informează agenţia DPA.

Criminalul, Pavel Parşov, a trecut în secret graniţa Ucrainei în Belarus în 2015 şi şi-a continuat drumul spre Rusia, unde a fost antrenat în sabotaj şi însărcinat să se infiltreze în armata ucraineană, a explicat acest oficial, Anton Geraşcenko, într-o postare pe Facebook, scrie agerpres.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Parşov a servit apoi în Garda Naţională a Ucrainei timp de un an, potrivit oficialului ucrainean. Conform informaţiilor poliţiei, Parşov ar fi avut acum vârsta de 28 de ani.

Fostul parlamentar rus Denis Voronenkov, un critic vehement al Kremlinului, a fost împuşcat mortal joi în faţa unui hotel de lux din centrul Kievului. Un bodyguard a reuşit să-l rănească pe atacator, care a murit mai târziu.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a calificat crima drept un "act de terorism de stat din partea Rusiei", cu semne de implicare a unor agenţi ruşi.

Kremlinul a respins cu promptitudine aceste acuzaţii, condamnând afirmaţiile privind implicarea statului rus în crimă ca fiind "absurde".

Citește și: INCREDIBIL Faimosul Stephen Hawking pleacă în SPAȚIU

Voronenkov era considerat un martor în dosarul împotriva fostului preşedinte ucrainean pro-rus Viktor Ianukovici, acuzat de trădare şi demis în urmă cu trei ani pe fondul unor proteste de masă prin care s-au cerut legături mai strânse cu Occidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.