Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini REVOLTĂTOARE Profesor surprins când bătea şi ameninţa un elev: 'Te fac bucăţi' / VIDEO

trilulilu.ro
pumn lovitura

Un nou caz şocant zguduie învăţământul din ţara noastră. Au ieşit la iveală mai multe imagini şocante cu un profesor din Neamţ care bate şi ameninţă un copil. Furios că a fost jignit, profesorul de matematică s-a năpustit asupra unui băiat pe care l-a agresat și l-a amenințat cu moartea. Incidentul a ajuns în atenția conducerii școlii din localitatea Bicaz Chei și a Inspectoratului Școlar Neamț, care au început o anchetă.

Vezi şi: Dragnea şi Tăriceanu îl susţin 'fără niciun fel de rezerve' pe Tudorel Toader. Răspuns pentru critici: 'Îţi trebuie un mare tupeu...'

Filmarea care conține scene violente a stârnit controverse, după ce a fost publicată pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum un profesor de matematică agresează un elev. Băiatul este urecheat și mai apoi imobilizat lângă o sobă de teracotă. „I-am spus să se cumințească că și așa are probleme mari. Am făcut doi pași de la ușă și am auzit: „Băi, prostule”. M-am întors și a avut loc incidentul”, a declarat profesorul filmat în timp ce agresează un elev, conform KanalD.

Vezi şi: PNL vrea REVOLUŢIE: Modificarea Constituţiei şi concedierea funcţionarilor angajaţi de PSD, printre priorităţi

Imaginile revoltătoare au fost văzute și de conducerea școlii care a demarat o anchetă disciplinară. Directorul școlii din Bicaz Chei, Mihail Matei, susține că incidentul a avut loc în anul școlar 2016. Profesorul de matematică nu mai lucrează acum la această unitate de învățământ pentru că fusese detașat acolo doar un an, conform libertatea.ro. „În acest moment, unitatea școlară din Bicaz Chei a hotărât înființarea unei comisii de anchetă care va analiza cazul și va lua măsuri”, a declarat inspectorul școlar general Viorel Stan din cadrul Inspectoratului Școlar Neamț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.