Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ULUITOARE: primarul care încalcă toate prevederile Ordonanței Militare pentru a-și face campanie

Facebook
inghesuiala

Primarul din orașul Jibou, județul Sălaj, a ”uitat” prevederile Ordonanței Militare, în tentativa de a împărți pachete cu alimente, evident cu ”iz electoral”.

Citește  și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 41: Lumina din caracatiță!

O poză publicată de USR Sălaj, pe pagina oficială a făcut mare vâlvă în rândul internauților. Alături de poză, cei de la USR Sălaj au postat și un mesaj.

”Orașul Jibou poate deveni un focar de Covid la fel ca Suceava. Pachetele de ajutor pentru locuitorii de pe strada Cărămidari puteau fi distribuite și altfel, mai organizat și respectând măsurile de protecție legale. Dar ca de obicei, pentru unii legea nu e obligatorie de respectat. Să curgă pomenile - că vin alegerile... Instituția Prefectului - e totul ok?”, este mesajul celor de la USR Jibou.

Primarul din Jibou a recționat la scurt timp explicând că unii nu au ce face în această perioadă și au început atacurile. Mai mult, nici edilul nu îmbățișează acea situație creată sub ochii forțelor de ordine.

”Am văzut și eu acea postare. Sigur în aceste momente, unii nu au ce să facă și au început să atace. Nici eu nu îmbrățișez situația creată acolo chiar sub ochii forțelor de ordine. Noi nu am impărțit doar acolo pachete ci la peste 300 de oameni nevoiași și pensionari care în aceste zile au nevoie de ajutor”, ne-a declarat Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.