Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI UNICE: Un pompier îi face RESPIRAȚIE GURĂ LA GURĂ unui câine salvat din incendiu, la Pitești

Un bărbat a fost grav rănit, vineri, într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul, din locuinţă fiind salvat şi un căţel, care a fost resuscitat de un pompier şi apoi transportat la o clinică veterinară.

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul piteştean Războieni, la faţa locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

"În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Pompierii militari au acţionat simultan pentru evacuarea locatarilor din bloc, dar şi pentru lichidarea incendiului", se arată într-un comunicat al ISU Argeş.

Proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, fost găsit inconştient, intoxicat cu fum şi cu arsuri pe corp. El a primit îngrijiri la faţa locului, apoi a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Pompierii au reuşit să scoată din apartament şi un căţel, care nu mai dădea semne de viaţă. Un pompier a resuscitat animalul, fiind ajutat şi de personalul SMURD.

"Fără să stea pe gânduri, mânat de deviza noastră a pompierilor SMURD, 'Cine salvează o viaţă, salvează o lume întreagă', colegul nostru plt. maj. Costache Mugurel a resuscitat căţelul, făcându-i, iniţial, respiraţie gură la gură şi masaj cardiac extern, până când un alt pompier paramedic l-a ajutat cu o mască de oxigen. După câteva minute, căţelul şi-a revenit şi a fost transportat, de un echipaj al pompierilor, la o clinică veterinară. Deşi firesc, gestul colegului nostru a fost foarte apreciat de toată lumea", se mai menţionează în comunicatul ISU Argeş.

Citește și: Căsătorită, de 42 de ani, s-a culcat cu un puști de 15 ani, de mai multe ori: A fost trimisă la PUȘCĂRIE / FOTO

Pompierii şi poliţiştii au început o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.