Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile care demonstrează că Mircea Beuran a ajuns în sala de operație DUPĂ ce pacienta a luat foc: Chirurgul are ceas la mână și nu poartă bonetă și mască

Observator
sala de operatie beuran

Au apărut primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la Spitalul Floreasca, în timp ce era operată.

Capturile de pe camerele de supraveghere au fost difuzate de Antena 1 și surprind momentul în care profesorul Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul a fost stins.

Citește și: PSD își aduce întăriri! Mihai Tudose revine în forță

Medicul apare fără bonetă sau mască, dar cu ceasul la mână, lucru complet interzis și de nepermis pentru un medic de talia sa.

Pe imagini se vede cum Beuran se apropie de pacientă şi pare să o examineze. În aceleaşi imagini apar cel puţin alte cinci persoane care asistă la operaţie de pe margini. Unele dintre ele nu par însă echipate corespunzător.

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

Între timp, ancheta de la spitalul Floreasca continuă cu haos şi bâlbâieli. Poliţiştii şi inspectorii Ministerului Sănătăţii caută un al doilea pacient care ar fi fost ars în timpul unei intervenţii chirugicale în cel mai mare spital de urgenţă din ţară. Au fost audieri-maraton la Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.