Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile din culisele filmelor 'Star Wars' au stârnit nostalgia fanilor

viralcomicbooks.blogspot.com
Game of Thrones Star Wars

Documentarul prezintă imagini de actori îndrăgiți din seria "Războiul Stelelor - Star Wars" care s-au stins din viață - precum Carrie Fisher, interpreta Prințesei Leia sau Peter Mayhew, interpretul lui Chewbacca - și actori ale căror personaje au îmbătrânit împreună cu ei.

Nu mai puțin de 700.000 de vizualizări au fost înregistrate doar pe contul oficial al producătorilor peliculei după lansarea imaginilor inedite. Documentarul prezintă, printre altele, imagini cu nava Millennium Falcon, lupte cu sabiile-laser și imagini cu actorii care se pregătesc pentru filmări.

Într-una dintre imaginile de arhivă îl putem vedea pe și pe Alec Guinness, actorul care l-a jucat pe Obi-Wan Kenobi și care a murit în anul 2000, meditând asupra scenariului: „După cum văd, acest lucru nu are nicio legătură cu trecutul, prezentul sau viitorul. Războiul Stelelor se poate produce în oricare dintre aceste timpuri."

”Star Wars o să fie mereu o parte din mine și nu aș fi aceeași persoană fără povestea asta”, comentează unul dintre fani.

Citește și: PSD solicită protecție pentru angajați! Fifor: 'Românii plătiți cu salarii de 4 ore vor avea pensie sub nivelul minim garantat'

Acest featurette - scurt documentar cu momente inedite surprinse în timpul filmărilor urmărește povestea „Star Wars”, care a început cu "Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță/ Star Wars: Episode IV - A New Hope", de George Lucas, pe 25 mai 1977.

Imaginile pot fi văzute aici https://youtu.be/CJhKQeblpYk

Războiul Stelelor este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic, concepută de George Lucas, care a devenit un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă. "Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker", partea a noua a francizei, se va lansa pe marile ecrane pe 20 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.