Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Impozitul pe cifra de afaceri a companiilor, LA MÂNA coaliției de guvernare

impozit

Liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE se reunesc, luni, la Parlament, în cadrul unei noi şedinţe privind activitatea Executivului, pe agendă urmând să fie dezbătute teme precum impozitul pe cifra de afaceri şi rectificarea bugetară.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că luni, în coaliţie, se va lua o decizie cu privire la impozitul pe cifra de afaceri, după ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiză.

Citește și: Acuzații bombă! Cine conduce serviciile secrete românești și ce rol are Iohannis în această ecuație

Întrebat cum îşi explică afirmaţia premierului potrivit căreia se va renunţa la impozit, în condiţiile în care el spune că decizia se va lua luni în coaliţie, Dragnea a precizat că dacă Tudose are simulări şi analize pe acest subiect, le va prezenta în şedinţa de coaliţie.

"Nu ştiu ce a declarat premierul, dar dacă are deja simulări şi analize, luni, în coaliţie, ne prezintă şi dacă sunt argumente, susţinem. A spus premierul Tudose că atunci când aceste simulări sunt gata, ni le prezintă", a arătat Dragnea, potrivit Agerpres.

Citește și: Schimbare care va CUTREMURA piața media: PRO TV se TRANSFORMĂ

Pe subiectul privind bugetul, premierul a declarat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că rectificarea bugetară va fi pozitivă, iar o primă discuţie pe această temă va avea loc săptămâna viitoare.

"Săptămâna viitoare vom avea o primă discuţie despre rectificare, va fi pozitivă, ce pot să vă spun de acum", a afirmat Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.