Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În această seară are loc finala Cupei României la fotbal: `U` Cluj și Sepsi se luptă pentru marele trofeu

frf.ro
Cupa României Betano

Stadionul Municipal din Sibiu găzduielte miercuri de la ora 20.30 finala Cupei României la fotbal masculin, dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj. Cele două finaliste au efectuat marți antrenamentele oficiale de acomodare cu terenul.

Ambele echipe au avut câte o oră la dispoziție pentru ședința de pregătire de pe Stadionul Municipal Sibiu, timp în care au pus la punct ultimele detalii înaintea partidei de miercuri. La arena din Sibiu a avut loc și un moment special. Cei doi tehnicieni, Cristiano Bergodi și Ioan Ovidiu Sabău, s-au fotografiat alături de trofeul Cupei României Betano și au rememorat un duel Brescia – Lazio, din 1993, când erau adversari pe teren, conform Mediafax.

“Incredibil cum e viața! Să fim azi adversari pentru trofeul Cupei României, după ce acum 30 de ani ne-am duelat pe gazon!”, a spus Sabău, citat de frfr.ro, cel care a și marcat în victoria Bresciei cu 2-0. Celălalt gol a fost reușit atunci de Hagi.

Ediția 85 a Cupei României consemnează și o serie de premiere. Este ediția în care FRF a introdus un nou format și cea care organizează prima finală jucată la Sibiu. Este de asemenea și pentru prima dată în istoria competiției când în finală se întâlnesc două echipe din Ardeal.

Partida va fi oficiată de Cătălin Popa la centru, ajutat de asistenții Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe plus al patrulea oficial, Iulian Dima. În camera VAR se vor afla Istvan Kovacs și Andrei Chivulete.

Tot miercuri, la Sibiu, cu începere de la ora 14:00, se va disputa finala Cupei de Tineret, Farul Constanța – FCSB. Partida va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat de asistenții Ioan Alexandru Corb și Claudiu Șchiopeț, iar al patrulea oficial va fi Cristian Moldoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.