Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În atenția șoferilor: lucrările la drum impun restricții de circulație pe autostrada București-Pitești, pe Valea Oltului

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Centrul Infotrafic anunță că, marți, sunt impune restricții de circulație pe autostrada București-Pitești și pe DN 7, unde se desfășoară lucrări de reparații, informează Mediafax.

Citește și: Avertisment de vreme rea: Ploi torențiale, vijelii și grindină

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, marți, până la ora 21.00, circulația este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 29 – 31, în zona localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu, unde se efectuează lucrări de frezare a carosabilului.

De asemenea, până la ora 20.00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 213+800 de metri – 214+500 de metri, pe raza localității Călinești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare a carosabilului.

Traficul rutier în zonă se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot pe DN7, între kilometrii 185+800 de metri – 186+400 de metri, în apropierea localității Gura Văii, județul Vâlcea, se execută lucrări de reparații la șanțul din zonă. Din acest motiv, între orele 8.00 – 18.00, traficul se va desfășura pe jumătate de cale, în intervale de 15-20 de minute, în momentul în care se va turna beton.

Și pe tronsonul kilometric 175+600 de metri - 176+200 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, vor avea loc, astăzi, între orele 10.00 -12.00, lucrări de turnare a grindei pentru parapeții din zonă. Astfel, se circulă pe jumătate cale, dirijat cu piloți de circulație.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.