Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În cele din urmă s-a aflat: din ce cauză s-a prăbușit elicopterul în care a murit patronul celor de la Leicester City

leicester

Cauzele accidentului aviatic în care a fost implicat Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, au fost identificate. Din prcizările anchetatorilor, tragedia s-a produs din cauza deconectării rotorului anticuplu, aflat în spatele fuselajului, cu ajutorul căruia se controlează direcţia.

Citește și: Corina Crețu pregătește anunțul care CUTREMURĂ scena politică: m-am întâlnit cu Victor Ponta

Elicopterul care aparţinea patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit în parcarea stadionului "King Power" în urmă cu două luni, după meciul dintre echipa locală şi West Ham United. În etapa cu numărul 10 din Premier League, Leicester a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu West Ham, după ce Balbuena a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Ndidi a egalat pe final. Antrenorul echipei, Claude Puel, trebuia să fie în acel elicopter după terminarea partidei, dar s-a răzgândit în ultima clipă. Managerul francez a renunţat să mai meargă alături de patron, dorind să treacă întâi pe la spital, pentru a vedea starea lui Amartey, care s-a accidentat grav în partida cu West Ham.

Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010. Era al cincilea cel mai bogat om din Thailanda, cu o avere de 4.9 miliarde de dolari. Leicester a devenit campioană în sezonul 2015-16, când a câştigat primul şi singurul titlu de campioană din istoria clubului, iar după această realizare Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, fiecare în valoare de 100.000 de lire sterline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.