Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ciuda contextului economic, Gral Medical face o investiție uriașă în două spitale de oncologie în Ploieşti şi Craiova

doctorulzilei.ro
gral medical

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, va investi 13 milioane de euro în două spitale de oncologie în Ploieşti şi Craiova, dar are în plan şi extinderea spitalulului din Capitală.

„Ne bucurăm că vom demara construirea primului spital din Ploieşti, nu a fost uşor să luăm această decizie având în vedere contextul economic din 2022. Atunci când operatorii de servicii medicale încearcă să îşi menţină rezultatele la nivelul anilor anteriori şi să fie rezervaţi la investiţii, noi am luat o altă decizie şi anume să investim în mai multe spitale“, a declarat pentru ZF Robert Şerban, acţionarul Gral Medical.

Luna aceasta Gral Medical a început construirea spitalului oncologic din Ploieşti. Spitalul oncologic va avea o suprafaţă de 1.465 mp şi va avea o capacitate de 20 de paturi. În primele 11 luni din acest an Gral Medical a avut o cifră de afaceri de 44 mil. euro, iar până la final de an estimează că va ajunge la afaceri de 50 mil. euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.