Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ciuda disensiunilor cu PSD, PNL nu pleacă de la masa guvernării. Alina Gorghiu: 'Suntem foarte raţionali'

Facebook
Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă că PNL nu va ieşi de la guvernare şi va rămâne în coaliţie, susţinând că argumentul iniţial pentru care PNL a făcut alianţă cu PSD, cel al stabilităţii, ”nu a dispărut”.

”Nu s-a pus nici măcar o secundă problema să ieşim din această coaliţie care gestionează guvernarea şi a spus-o de la preşedintele partidului până la ultimul lider al partidului. Suntem foarte raţionali, ideea de stabilitate a fost argumentul care ne-a aşezat la masă, acest argument nu a dispărut. Vom rămâne la guvernare, vom rămâne în coaliţie, dar, sigur, vom bifa, ca şi coaliţie, acest eşec al imposibilităţii de a ne înţelege pe un lucru care ar fi adus foarte mult oxigen în viaţa publică a României prin comasarea unor tipuri de alegeri”, a afirmat Alina Gorghiu, luni seară, într-o emisiune la Digi 24.
Liderii coaliţiei nu au ajuns, luni, la un acord privind comasarea alegerilor, astfel că este posibil ca cele patru runde de alegeri să aibă loc la termen, au declarat surse politice. O nouă întâlnire a celor două partide ar urma să aibă loc vineri. O şedinţă a PNL se va desfăşura marţi seară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.