Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ciuda unei pierderi juridice devastatoare, Johnny Depp continuă lupta cu fosta soţie: Vrea să arate că nu a bătut-o pe Amber Heard

PopSugar
Johnny Depp

În ciuda unei pierderi juridice devastatoare în Marea Britanie, Johnny Depp va apărea într-un al doilea proces de calomnie prin care va încerca să demonstreze că nu a abuzat-o fizic pe fosta soţie Amber Heard, potrivit billboard.com.

Marţi, un judecător din Virginia a hotărât că decizia din noiembrie în procesul lui Depp împotriva publicaţiei The Sun, pierdut de actor, nu poate împiedica desfăşurarea unui alt proces cu fosta soţie Heard în legătură cu un editorial pe care ea l-a semnat în The Washington Post.

În acel articol din decembrie 2018, actriţa a scris: „Am devenit o figură publică ce reprezintă abuzul domestic şi am simţit forţa şi furia femeilor care au puterea să vorbească”.

Citește și: FOTO Actriţa Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, a devenit mama unei fetiţe

Acel proces din Virginia era de aşteptat să ajungă în instanţă primul, dar din cauza amânărilor, cazul din Marea Britanie a fost judecat primul, potrivit News.ro.

Pe 2 noiembrie 2020, actorul din "Edward Scissorhands" şi "Pirates of the Caribbean", a pierdut procesul de defăimare la Londra contra News Group Newspapers (NGN), societatea care editează The Sun. Bazându-se în special pe declaraţiile actriţei, The Sun a invocat 14 episoade violente, publicate într-un articol din aprilie 2018, toate contestate de Depp, scrie BFM TV.

După trei săptămâni de audieri, în iulie, în care a dezvăluit detalii din viaţa conjugală a cuplului, judecătorul Andrew Nicol a tranşat în favoarea tabloidului. El a estimat în judecata sa că afirmaţiile The Sun au fost "substanţial adevărate" căci "mare parte din presupusele agresiunile au fost probate".

Citește și: Festivalul de Film American de la Deauville din acest an va beneficia de prezenţa starului Johnny Depp

După refuzul judecătorului de a-i permite să facă apel, Johnny Depp a sesizat Curtea de Apel. Dar pentru a obţine un al doilea proces, avocaţii actorului vor fi nevoiţi să se bazeze pe noi dovezi care nu au fost prezentate în primă instanţă, a precizat la începutul lui februarie judecătorul Nicholas Underhill.

Depp a fost obligat să facă şi plata iniţială către NGN de aproximativ 630.000 de lire sterline, cheltuieli de judecată.

Odată cu pierderea procesului, Depp a părăsit franciza „Fantastic Beasts”, după ce i-a fost cerut să demisioneze. El a interpretat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în seria de filme a Warner Bros. Depp a filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întreg onorariul.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au întâlnit pe platourile de filmare la "Rhum Express" în 2011, înainte de a se căsători în februarie 2015, la Los Angeles, în California. Cuplul a divorţat cu scandal în 2017. Actriţa a evocat atunci "anii" de violenţe "fizice şi psihologice", acuzaţii respinse de Johnny Depp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.