Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Detroit, SUA, au fost descoperite într-un subsol trupurile neînsuflețite ale unor rapperi dispăruți

Newsbug.org
scena crimei crima police

Rămășițele a trei rapperi dați dispăruți la sfârșitul lunii ianuarie au fost descoperite în subsolul unui bloc de apartamente abandonat din Detroit, toţi trei victimele unei omucideri, a anunţat vineri poliția. Cadavrele lui Montoya Givens, Armani Kelly și Dante Wicker au fost găsite într-un subsol "infestat de șobolani" de către ofițerii de poliție din Detroit care desfășurau o anchetă fără legătură cu această dispariţie, a declarat Mike Shaw de la Poliția de Stat din Michigan, anunță Rador.

"Au intrat într-un complex de apartamente abandonat și ne-au anunțat despre rămășițele umane aflate la subsolul uneia dintre acele clădiri", a spus dl Shaw. O autopsie nu poate fi efectuată timp de cel puțin 48 de ore, deoarece temperaturile din Detroit, care au scăzut peste noapte, au făcut ca trupurile neînsufleţite să fie dificil de examinat, a spus el, iar anchetatorii legiști nu au determinat încă cauzele deceselor. Detroit News, citând o sursă anonimă, a relatat că bărbații au fost împușcați, iar rămășițele lor au fost găsite sub o grămadă de resturi.

Identitatea celor trei rapperi

Givens, de 31 de ani, Kelly, de 28 de ani și Wicker, de 31 de ani, au fost dați dispăruți pe 21 ianuarie, după ce concertul lor programat la un club din Detroit a fost anulat brusc, din cauza unor probleme de echipament. Poliția a spus că telefoanele lor mobile au încetat să mai funcționeze în ziua următoare. Un băiat de 15 ani a fost arestat săptămâna trecută în timp ce conducea mașina lui Kelly, dar nu a fost acuzat în legătură cu crimele. Anchetatorii din cadrul unui grup de lucru pentru omucideri au cerut publicului să-i contacteze cu orice informații despre caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.