Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În octombrie 2020 volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de luna precedentă cu 1,3%

CCIR
Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR

În luna octombrie 2020 volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută, cu 1,3%, cât și ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,8%, anunță INS, potrivit Mediafax.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut atât ca serie brută, cu 4,1%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,7%.

În perioada 1.I-31.X.2020 volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de perioada 1.I-31.X.2019 atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 2,0%, respectiv cu 1,9%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie brută, în luna octombrie 2020, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 1,3%, datorită creșterii înregistrate la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+3,8%) și la

vânzările de produse nealimentare (+3,3%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 6,5%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în luna octombrie 2020, comparativ cu luna precedentă a crescut pe ansamblu cu 1,8% datorită creșterilor înregistrate la

vânzările de produse nealimentare (+2,7%)și la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+1,8%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 3,4%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie brută, în luna octombrie 2020, comparativ cu luna octombrie 2019 a înregistrat o creştere, pe ansamblu, cu 4,1% datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+13,1%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+4,8%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 12,0%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în luna octombrie 2020, comparativ cu luna octombrie 2019 a înregistrat o creştere, pe ansamblu, cu 5,7% datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+14,0%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+5,8%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 9,1%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie brută, în perioada 1.I-31.X.2020, comparativ cu perioada 1.I-31.X.2019 a înregistrat o creştere cu 2,0%, datorită creşterii vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+5,7%) şi vânzărilor de produse nealimentare (+4,9%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 8,8%.

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în perioada 1.I-31.X.2020, comparativ cu perioada 1.I-31.X.2019, a înregistrat o creştere cu 1,9% datorită creşterii vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+5,9%) şi vânzărilor de produse nealimentare (+4,7%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 8,5%.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.