Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pas de melc pe drumurile țării! Ministrul Transporturilor: 'vom semna contractul pentru încă 30 de kilometri din Autostrada Transilvania'

Guvern
lucian bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că, peste două săptămâni, va fi semnat contractul de execuţie pentru încă 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, pe tronsonul Biharia - Chirbiş, după ce vineri s-a semnat pentru 9,2 kilometri pe tronsonul Târgu Mureş - Ungheni.

Dan Barna, apel către Marcel Ciolacu și Ludovic Orban să ia atitudine față de o 'inițiativă nocivă' din Parlament


"În două săptămâni vom semna contractul de proiectare şi execuţie pentru încă 30 de kilometri de autostradă din Autostrada Transilvania, pe tronsonul Biharia - Chirbiş. Astăzi, pe Autostrada Transilvania se lucrează pe Iernut - Cheţani, Cheţani - Câmpia Turzii, se lucrează pe Biharia - Borş. Avem şanse foarte mari să terminăm cei 17 kilometri din Iernut - Cheţani şi descărcările de pe acest tronson, avem în plan să finalizăm Biharia - Chirbiş, pentru că avem un stadiu de progres fizic de peste 90% la aceste două tronsoane. Astăzi semnăm un contract de execuţie a lucrărilor pentru 9,2 kilometri pe tronsonul Târgu Mureş - Ungheni, 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 de kilometri de drum de legătură", a declarat Lucian Bode, vineri, într-o conferinţă de presă la Prefectura Mureş, conform agerpres.ro.

Ministrul Transporturilor a participat, alături de premierul Ludovic Orban şi miniştrii Apărării, Nicolae Ciucă, şi al Economiei, Virgil Popescu, la semnarea contractului de execuţie pentru Lotul 1 Târgu Mureş - Ungheni şi Drumul de legătură din Secţiunea 1C a Autostrăzii Transilvania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.