Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pat cu președintele Ucrainei: Volodimir Zelenski a ajuns un 'sex simbol'; deja se vând perne cu portretul lui

Marca
Volodimir Zelenski

Un designer ceh a găsit o modalitate inedită de a strânge fonduri pentru ucrainenii afectaţi de războiul din ţara lor: confecţionează perne cu portretul preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, despre care designerul afirmă că a devenit un sex simbol pentru unii, relatează vineri Reuters, relatează Agerpres.

Zelenski, obosit, nebărbierit, însă sfidător în tricoul său verde, a devenit imaginea rezistenţei Ucrainei în faţa invaziei ruse, mobilizându-şi compatrioţii din buncărul său din Kiev, în videoclipurile sale zilnice postate pe reţelele sociale.

"Multe persoane, majoritatea de sex feminin, îl văd (pe Zelenski) ca un fel de sex simbol, aşa că mi-a venit ideea să creez o pernă care să dea impresia că (Zelenski) s-ar afla în patul lor", a declarat designerul Tomas Brinek pentru Reuters.

Brinek, care deţine un cont pe Instagram numit TMBK, cu peste 540.000 de urmăritori şi care ridiculizează politicienii, a declarat că pentru ediţia sa limitată de perne realizate manual au fost înregistrate peste 2.000 de comenzi, în urma cărora s-au strâns circa 420.000 de coroane (18.900 dolari), bani donaţi unei organizaţii de caritate care ajută ucrainenii afectaţi de război.

"Ideea a fost ca un fel de glumă, însă există această parte serioasă, şi anume fondurile strânse care pot ajuta Ucraina", a spus Brinek, adăugând că intenţionează să creeze un nou lot de perne ca urmare a interesului puternic.

Cehia a trimis ajutoare în valoare de zeci de milioane de dolari Ucrainei şi a găzduit până acum circa 270.000 de refugiaţi, majoritatea femei şi copii, care fug de război.

Vezi și: VIDEO Ministrul rus de Externe, mesaj și pentru România: 'Orice marfă care intră în Ucraina pe care o considerăm că poartă arme va deveni o țintă legitimă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.