Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎN PLIN BOOM TEHNOLOGIC ministerul Apărării dă 2,3 milioane de lei pe TELEFAXURI

www.123rf.com
telefax schita

Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02415 Bucureşti, a lansat o licitaţie de 2,3 milioane lei (485.000 euro), fără TVA, pentru achiziţia de aparate telefax, potrivit unui anunţ publicat pe platfoma SICAP, potrivit news.ro.

Durata acordului cadru este estimată la 36 luni. Valoarea garanţiei de participare este 1% din valoarea celui mai mare contract subsecvent.

Termenul de livrare este de maximum 120 de zile de la data semnării contractului subsecvent. Garanţia echipamentului trebuie să fie de minimum 24 de luni.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

În rândul persoanelor cu funcţie de decizie în cadrul autorităţii contractante este şi General-maior Valentin Becheru, comandant al Comandamentului comunicaţiilor şi informaticii.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.