Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin DEZASTRU în București din cauza vremii sindicaliștii din transporturi ies la PROTESTE: salariile, principala nemulțumire

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că vor protesta, luni, la Autobaza Militari, începând cu ora 11.00. Oamenii cer plata indemnizaţiilor de concediu, salarii corecte pentru munca prestată, grile de salarizare corespunzătoare tuturor categoriilor de personal, dar au şi revendicări care ţin de protecţia muncii, relatează News.ro.

Liderul de sindicat STB, Florin Ivan, a anunţat, sâmbătă, că în cursul zilei de luni este programat un protest la Autobaza Militari.

”Scopul protestului îl constituie: recuperarea banilor furaţi de conducere pentru indemnizaţia de concediu; recuperarea banilor furaţi de conducere pentru libere şi consecutive; susţinerea Statului Personalului din Transportul Public Local; pentru muncă egală = plată egală”, a transmis Florin Ivan.

Sindicaliştii mai cer asigurari CASCO pentru parcul auto şi evaluarea riscurilor pentru toţi salariaţii.

Citește și: Poliția Capitalei anunță controale pentru verificarea modului în care operatorii de salubritate acționează în teren

În plus, sindicalişti mai cer ”eliminarea discriminării salariale între salariaţi; nivele de salarizare pentru toţi salariaţii”.

”Până acum au primit doar pilele de partid sau de sindicat. Scopul principal este încadrarea în condiţii deosebite sau speciale de muncă şi obţinerea grupei de muncă. Grupa de muncă înseamnă pensionarea anticipată”, a mai transmis liderul sindicaliştilor din STB.

Protestul este programat între orele 11.00 şi 15.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.