Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin război în Ucraina, Rusia atacă puternic în Siria: până la '100 de radicali' au fost uciși și mai multe facilități distruse

SOFREP
Al Tanf baza siria masini militare

Forțele aerospațiale ruse au ucis aproximativ „100 de radicali” prin atacuri aeriene într-o tabără de antrenament militantă din Siria, a declarat duminică, în cadrul unui briefing, generalul-maior  rus Oleg Yegorov, adjunctul șefului Centrului pentru Reconcilierea Părților Aflate în Conflict din Siria, relatează Interfax.

"Pentru a contracara organizațiile teroriste internaționale, Forțele Aerospațiale Ruse au efectuat atacuri aeriene asupra taberei de antrenament militante în zona de 1,3 km nord-est de satul Katma și punctul de control al grupărilor armate ilegale în zona de 2,2 km vest de satul Azaz", a spus el.

Potrivit lui Yegorov, "până la 100 de radicali, un punct de control, depozite cu arme, muniții și materiale, precum și până la 15 mașini cu mitraliere de calibru mare și baloane" au fost distruse.

Șeful adjunct al CPAF a mai spus că armata rusă, împreună cu forțele armate siriene, au eliminat militanți ISIS implicați în atacul terorist din provincia siriană Damasc.

Vezi și: Teroare în Siria! Un autobuz cu militari a explodat lângă Damasc: 18 oameni au murit

"În satul Jasim din provincia Daraa din sudul Republicii Arabe Siriene, a fost efectuată o operațiune specială pentru a elimina militanți ISIS implicați în comiterea unui act terorist pe 13 octombrie - explozia unui autobuz cu militari ai diviziei a 4-a de tancuri a Forțelor Armate ale SAR în satul Sabura din provincia Damasc, în urma căruia 19 persoane au fost ucise și 22 au fost rănite", a informat Egorov. "În timpul operațiunii speciale, echipele de asalt ale forțelor armate ale SAR, cu sprijinul aviației armate, au distrus 20 de militanți", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.