Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin război, Ucraina face victime la fotbal: Naționala vecină a învins Macedonia de Nord în cursa pentru Euro 2024, victorie și pentru şi Irlanda de Nord

digisport.ro
euro 2024

Echipa naţională a Ucrainei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa C a preliminariilor Euro 2024.

Ucraina a reuşit o nouă victorie în grupa C, învingând Macedonia de Nord. La Praga, pe EPET Arena, Sudakov a deschis scorul, din pasa lui Zinchenko, în minutul 30, pentru ca în minutul 90+5 Karavayev să înscrie superb aducând victoria echipei sale. Cu două etape înainte de finalul meciurilor din grupă, Ucraina are şase meciuri disputate şi 10 puncte, ocupând poziţia secundă în clasament, la trei puncte în spatele Angliei (13 puncte din cinci meciuri), scrie news.ro.

La Belfast, Irlanda de Nord a dominat pe San Marino şi a obţinut o victorie cu 3-0. Paul Smyth a deschis scorul în minutul 5, iar Josh Magennis a făcut 2-0 în minutul 11. Gazdele au mai avut un gol anulat pentru ofsaid, în prima repriză, şi au stabilit scorul final în minutul 81, prin doi jucători intraţi în repriza secundă. Conor Washington a şutat, Elia Benedettini a respins, iar Conor McMenamin – intrat de numai două minute – a marcat.

Irlanda de Nord este penultima în grupa H, cu şase puncte, urmată de San Marino – fără punct şi fără gol marcat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.