Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin scandal politic, Mihai Tudose a ajuns la Timişoara: A vizitat OncoGen / FOTO

Mihai Tudose Timisoara

În periplul său de două zile prin Timișoara, premierul Mihai Tudose a fost, vineri după-amiază, într-o scurtă vizită la OncoGen (Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului), aflat lângă Spitalul Județean Timișoara, locul unde zeci de cercetători caută leacul pentru cancer.

Vizita prim-ministrului a fost una fulger, de 10-15 minute. „A vizitat OncoGen-ul, am discutat despre spital, i-a plăcut Centrul de Terapii Genice. A apreciat ceea ce se face aici, gradul și nivelul de cercetare. A fost mulțumit de ce a văzut. I-am spus primului ministru ce proiecte mai avem, inclusiv vizavi de cercetare, proiecte la care se lucrează, care se vor depune în viitorul apropiat, despre proiectul noii maternități, de care știe deja”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, conform tion.ro.

Prim-ministrul Mihai Tudose este pentru a doua oară, în trei luni, la Spitalul Județean Timișoara. Tudose a mai fost aici în 18 septembrie, ca să-i viziteze pe cei răniți în urma vijeliei din toamnă. După prima vizită la Județean s-au suplimentat fondurile pentru programe naționale în ceea ce privește Timișul. „Acum, prezentându-i primului ministru situația sunt convins că va ajuta în continuare inclusiv domeniul cercetării”, a mai spus Craina.

Obiectivul proiectului OncoGen îl reprezintă înlocuirea metodelor clasice de tratament antitumoral și îmbunătățirea speranței de viață a bolnavilor de cancer din Regiunea Vest şi nu numai. Este un centru de cercetare unde se va încerca găsirea leacului pentru cancer ori alte tratamente care să le facă viaţa mai uşoară celor care se confruntă cu această boală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.