Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin scandal privind carantinarea, șeful CJ Timiș vine cu o altă strategie: Centru de vaccinare drive through şi echipe mobile de vaccinare în judeţ

Redesteptarea
Alin Nica

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat că este în pregătire un centru de vaccinare ”drive through” şi echipe mobile de vaccinare care vor porni în caravană, în judeţ, pentru vaccinarea populaţiei.

Nica a mai anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook că a avut o discuţie cu Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, în care a fost asigurat că medicii de familie vor fi implicaţi în campania de vaccinare.
”Aseară am purtat o discuţie cu coordonatorul naţional al campaniei de vaccinare, domnul Valeriu Gheorghiţă şi m-a asigurat de sprijinul lui pentru implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare şi pentru alocarea unui număr mai mare de vaccinuri având în vedere criza cu care ne confruntăm la Timişoara şi în zona periurbană”, a declarta Alin Nica.

Autorităţile schimbă strategia: Nouă metodă de calcul a incidenţei cazurilor de COVID-19, testare şi carantină de weekend (surse)

Liderul CJ Timiş a adăugat că la nivelul Consiliului Judeţean se lucrează la pregătirea unui drive through de vaccinare şi la organizarea unor echipe mobile care să vaccineze populaia din judeţ împotriva COVID-19.
”O altă direcţie de acţiune la care lucrez, tot pentru creşterea accesului la vaccin, este pregătirea unui centru drive through şi a unor echipe mobile de vaccinare în judeţ. Este o vorbă în popor şi cred că se aplică la situaţia noastră: când e greu, ne adaptăm. Nu renunţăm, gândim soluţii şi privim cu optimism către lunile care vin, căci nicio criză nu e veşnică. Împreună vom reuşi!”, a anunţat Alin Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.