Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină criză guvernamentală, un senator PNL îl atacă pe ministrul Transporturilor: 'Pierde trenul pentru Moldova'

sigla pnl

Senatorul PNL Neamţ Eugen Ţapu-Nazare a declarat, sâmbătă, că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, "pierde trenul pentru Moldova", făcând referire la amânarea licitaţiei pentru tronsonul Buzău - Focşani din autostrada A7.

"După ce 's-a remarcat' cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanţa - Timişoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcţiei tronsonului Buzău - Focşani, din Autostrada A7. Anunţată cu mare tam-tam, licitaţia pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată. Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eşuăm? Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune şi seriozitate, şi ştiinţă, şi putinţă. Şi, desigur, şi transparenţă", a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

Parlamentarul PNL Neamţ i-a mai acuzat pe miniştrii USR PLUS că sunt mai preocupaţi de luptele împotriva premierului Florin Cîţu, dar şi de "noile alianţe cu PSD şi AUR", iar guvernarea a trecut în planul secund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.