Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină pandemie de coronavirus, Belarus s-a oferit să organizeze gala UFC 249

UFC

Belarus s-a oferit să organizeze gala UFC 249 în plină pandemie de coronavirus. UFC 249 este programat încă să aibă loc pe 18 aprilie, în ciuda epidemiei, iar evenimentul principal al galei ar fi trebuit să fie lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson, anunță MEDIAFAX.

Preşedintele UFC Dana White face tot ce îi stă în putinţă ca UFC 249 să aibă loc în ciuda pandemiei de coronavirus.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Şansele ca lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson să aibă loc sunt mici, luptătorul din Daghestan aflându-se în izolare în Rusia.

Deocamdată, UFC încearcă să îi găsească lui Tony Ferguson un oponent.

Autorităţile din Belarus s-au oferit să găzduiască evenimentul. Belarus nu a întrerupt niciun eveniment sportiv în timpul pandemiei de coronavirus. Acolo, au fost confirmate 700 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19.

Maxim Korolkov, oficial al Federaţiei de Lupte şi MMA din Belarus, a declarat că a pus la dispoziţie mai multe arene unde gala UFC se poate desfăşura, însă propunerea sa a fost încadrată ca ”plan B”.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

„Am pus la dispoziţie mai multe arene care pot găzdui UFC. Una dintre ele este Minsk Arena, ce poate primi 15.000 de oameni. Am primit răspuns din partea UFC. Ne-au mulţumit pentru ofertă şi au încadrat propunerea noastră ca plan B. Au deja o arenă pentru acest eveniment. Dana White nu vrea să dezvăluie acest lucru, dar au opţiuni. Ei sunt recunoscători şi iau în considerare propunerea noastră pentru o gală viitoare”, a spus Maxim Korolkov, potrivit Sport 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.