Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină pandemie de COVID-19, Altex a investit peste 1 milion de euro într-un nou magazin în Braşov

electronice

Retailerul electro-IT Altex a investit peste un milion de euro într-un nou magazin pe care îl va deschide, miercuri, în Braşov, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES.

Noul magazin este al doilea inaugurat în Braşov şi va fi amplasat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, pe o suprafaţă de peste 1.600 mp, potrivit AGERPRES.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul / VIDEO

"Acesta este dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft. Soluţia de afişaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficienţă maximă în schimbarea preţurilor, reducerea costurilor şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin. Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie. Cel mai nou centru de servicii din reţeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Braşov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcţiona de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00 - /altex.ro/brasov/pag/. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregăteşte oferte speciale şi reduceri, iar primii clienţi vor primi un set de măşti de protecţie de 50 de bucăţi, la achiziţii de peste 150 de lei", se menţionează în comunicat.

Potrivit companiei, în toate magazinele Altex sunt respectate măsurile recomandate de către autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19: angajaţii poartă măşti de protecţie în spaţiile interioare; este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaţilor, cât şi a clienţilor); dezinfecţie în mod regulat; există o staţie cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin; plasarea de benzi pentru a indica distanţa de siguranţă de minimum 2 metri între persoane.

Altex România a fost înfiinţată în urmă cu 29 de ani şi, la ora actuală, are peste 120 de magazine deschise în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.