Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

In PSD se vorbeste despre remanieri. Ce spune Dragnea despre Cazanciuc

PSD stiripesurse.ro

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că îl susţine pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justiţiei, precizând că solicitările privind demisia acestuia din funcţie exprimate în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului au reprezentat voci singulare.

"Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justiţiei", a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă solicitarea privind demisia actualului ministru al Justiţiei reprezintă o poziţie a PSD sau doar voci singulare în partid.

Întrebat dacă în cazul unei remanieri guvernamentale acest lucru se va anunţa de către CExN al PSD sau de la Guvern, Dragnea a răspuns: "Trebuie respectat Statutul. (...) Miniştrii au fost aprobaţi în grupurile parlamentare".

"Nu ştiu dacă ajungem la remaniere guvernamentală, îmi doresc ca Victor Ponta să rămână prim-ministru, cel puţin până în 2016 şi va avea sprijinul PSD. Despre remanieri vorbim, dar nu cred că este cazul deocamdată", a afirmat preşedintele interimar al PSD.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.