Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În Sectorul 5, peste 30 de mii de copii au pășit în noul an școlar. Piedone: România are viitor bun!

Captura facebook
piedone scoala

Școlile din Sectorul 5 și-au deschis larg brațele către toți copiii care au intrat în noul an școlar, cu emoție dar și cu entuziasm.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers la câteva unități de învățământ din sector, pentru a susține elevii în prima zi de școală și pentru a le insufla curaj pe mai departe. Astfel, edilul s-a alăturat Liceului Teoretic „Ștefan Odobleja”, Liceului Teoretic „Ion Barbu” și Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Copiii s-au putut bucura de cărticele de colorat, sub denumirea de Sfaturi de Siguranță pentru Școală, primite din partea Primarului Sectorului 5, ce au menirea de a-i face atenți la pericolul la care se pot expune în diferite situații dar și de a-i distra totodată.

De asemenea, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, s-au alăturat Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Premierul Florin Cîțu și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers la Liceul Teoretic „Ion Barbu” și pentru a verifica stadiul acestuia, în urma lucrărilor de reabilitare, făcute cu ocazia începerii noului an școlar.

Întrucât edilul a dorit să ofere o față nouă acestui liceu ce aștepta de multă vreme o schimbare, în numai o lună de zile a reușit să aducă îmbunătățiri acestuia, precum: lucrări de reparare a fațadei și a asfaltului, vopsirea gardurilor, modernizarea claselor și a salii de sport, etc.

De asemenea, Primarul Sectorului 5 a mai comunicat faptul că liceul va putea beneficia, în curând, de cele 70 de calculatoare performante, de care copiii au atâta nevoie.

Tricolor, imn, viitor! Astăzi am avut onoarea să fiu printre cei mai buni! Astăzi... Piedone, bătrân, s-a întâlnit cu bobocii! Și... a fost fericit! Pe câțiva dintre ei i-am ținut de mânuțe! Am vorbit despre desene și despre... doamna Așa... la per-tu, ca-n povestea din mințile noastre! Acești copii sunt... nativ tehnologic! Prin ei... România are viitor bun!!! Să credeți mereu în ei! Să nu-i împiedicați niciodată să zboare, să viseze, să judece, să aleagă!!!! SIMT CĂ PRIN EI, ȚARA ACEASTA ARE UN MARE, MARE VIITOR!”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.