Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În sfârșit Tăriceanu și-a înscris partidul. PLR înscris în Registrul Partidelor

PLR CONGRES 2

După aproape un de la plecarea cu scandal din PNL actualul președinte al Senatului României a reușit să înscrie la Tribunalul București în Registrul Partidelor Politice partidul format alături de alți fugari liberali. Prin urmare Partidul Liberal Reformator există cu acte în regulă - Iată decizia CAB:

"Încuviinţează modificarea Statutului şi a Programului Partidului, intervenite conform celor hotărâte în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional al Mediului din 19.12.2014. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul Partidelor Politice. Cu apel în 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015."

Inițial Tăriceanu și ai lui au preluat Partidul Național al Mediului pe care au dorit să îl transforme în PLR, numai că înscrierea a eșuat după ce instanța a constatat că numele și sigla au fost schimbate prea aproape de alegerile prezidențiale și așa Tăriceanu a fost obligat să candideze din postura de independent.

Ulterior a mai fost făcut un congres și acum actele au fost aprobate de Tribunalul București.

În acest moment PLR se află n negocieri cu PC pentru o fuziune prin comasare din care va rezulta până la începutul verii un nou partid de factură liberală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.