Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În slujba cetățenilor de sărbători: Mai multe categorii profesionale sunt la datorie, gata să intervină dacă este necesar

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Personalul medical, polițiștii și pompierii s-au numărat printre cei care au fost de sărbători la datorie. Personalul medical de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a lucrat la capacitate maximă, anunța Rador.

Pompierii au intervenit în peste 1200 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență, în 73 de intervenții pentru stingerea incendiilor și pentru 7 descarcerări. Pe lângă persoanele din categoriile profesionale amintite, de Crăciun au lucrat și șoferii de mijloace de transport în comun și taximetriștii.

La datorie s-au aflat și salvamontiștii. Ei au răspuns la 7 apeluri prin care li s-a solicitat intervenția de urgență, salvând astfel 13 persoane, dintre care 4 au fost predate serviciului de ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. Potrivit unor informații postate pe o rețea de socializare, salvatorii au mai primit și 18 apeluri prin care li s-au cerut sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.