Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce incendiile devastează țara premierul australian intervine în criza din Iran - Ce spune despre doborârea avionului ucrainean

www.operationworld.org
australia

Premierul Australiei, Scott Morrison, a declarat vineri că doborârea avionului ucrainean în Iran „nu pare să fi fost făcută în mod intenționat”, informează CNN potrivit mediafax

Declarația premierului australian vine după ce președintele Statelor Unite, Donald Trump, premierul Canadei, Justin Trudeau, dar și alți oficiali de rang înalt de la Washington au sugerat joi că aeronava ar fi fost doborâtă de o rachetă iraniană.

Citește și: Probleme mari pentru unul dintre liderii #Rezist: ‘Este un atentat la viața mea’

„Australia a primit informații similare cu cele prezentate de premierul Canadei și de oficiali din Statele Unite”, a declarat Morrison. „Este un eveniment îngrozitor și vom acorda tot sprijinul pe care îl putem oferi”, a adăugat el.

Compania aeriană australiană Qantas a anunțat că își modifică rutele de zbor în regiunea Orientului Mijlociu pentru a evita spațiul aerian al Irakului și pe cel al Iranului.

Toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului de tip Boeing 737–800 care zbura de la Teheran spre Kiev au murit după prăbuşirea aeronavei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.