Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce liberalii iau cu ASALT străzile pentru campanie electorală, Ludovic Orban AVERTIZEAZĂ turiștii: Să se protejeze de acest virus pervers

Facebook
Ludovic Orban

Coronavirusul pare să se transmită rapid în mai toate locațiile, mai puțin la păcănele și pe străzi, acolo unde liberalii au fost surprinși că își făceau campanie electorală. Dacă PNL încalcă regulile pe care le cere românilor să le respecte, oamenii de rând trebuie să meargă în concedii cu frică. Premierul Ludovic Orban le-a transmis un avertisment turiștilor înainte de weekend. El spune că românii care își vor petrece weekendul în stațiuni trebuie să se protezeje pentru a nu-i îmbolnăvi „pe cei dragi de acasă” cu acest „virus pervers”, conform Mediafax.

„Să se protezeje, să respecte normele de protecție sanitară - purtatul măștii, distanța fizică de protecție, igiena personală... Sunt lucruri simple”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Tăriceanu TRAGE de MÂNECĂ Guvernul și pe Iohannis: Băieți, am mai fost pe drumul ăsta, nu vreți să schimbăm?

El a mai spus că dacă aceste reguli vor fi respectate, gradul de răspândire a virusului va fi mic.

„Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă și-i îmbolnăvim în primul rând pe cei dragi, după aia pe prieteni, pe colegi. Trebuie să fim responsabili și să ne ferim de acest virus pervers”, a adăugat premierul.

De asemenea, el a realuat tema, potrivit căreia, în perioada următoare, nu vor fi relaxate restricțiile, dar nici nu vor fi luate măsuri care să afecteze economia.

Premierul vizitează, vineri, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, județele Gorj și Alba, unul dintre obiective fiind inspectarea lucrărilor pe Transalpina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.