Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce șefii Poliției merg noaptea la întâlniri cu interlopii, angajații MAI fac glume despre Leo Messi: Nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină

Reprezentanții MAI au anunțat că regiunea Cataluna din Regatul Spaniei este pe lista zonelor pentru care se impune carantina, totul într-un mesaj în care vorbeau despre un posibil „transfer” al lui Leo Messi. Postarea celor de la MAI vine în contextul în care șefii poliției au fost forțați de președintele Klaus Iohannis să recunoască faptul că s-au întâlnit noaptea cu reprezentanții clanului de interlopi Duduianu.

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă.

Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa: http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/1928-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-17-08-2020/file?fbclid=IwAR2VeD4tzLJ0vOk7drSsTRuwywAR_hLMqo7Vu-Z9b2RIhUQtR2Dy1HVQNyk”, se arată în mesajul postat de M. A. I. pe Facebook.

Citește și: Șeful Poliției explică de ce s-a întâlnit, în miez de noapte, cu Duduienii: Am evitat un scandal în stradă/ VIDEO

Citește și: BREAKING - MAI recunoaște că șeful Poliției s-a întâlnit cu Duduienii, dar totul a fost legal: 'Nu s-a negociat aplicarea legii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.