Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce unii șoferi drogați ucid pietoni nevinovați, un polițist rutier palma astfel de cazuri: a fost săltat de Direcția Anticorupție

Facebook
Politia rutiera 1

În timp ce unii șoferi drogați ucid pietoni nevinovați, un polițist rutier palma astfel de cazuri: a fost săltat de Direcția Anticorupție

Un polițist de la Rutieră din Mehedinți a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de ofițerii de la Direcția Anticorupție în timp ce lua 1.500 euro mită. Flagrantul a fost organizat noaptea trecută, iar astăzi polițistul ar putea fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, transmite Rador Radio România.

Polițistul rutier a fost prins când lua cei 1.500 de euro de la o șoferiță pe care în urmă cu ceva timp a oprit-o în trafic. Femeia a fost testată cu aparatul Drug Test și rezultatul a ieșit pozitiv, dar agentul i-a spus că pentru această sumă ar putea să schimbe rezultatul probelor și să o scape de dosarul penal. Polițistul ar fi făcut și presiuni pentru a primi banii, iar denunțătoarea a anunțat ofițerii DGA.

Noaptea trecută, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Mehedinți, oamenii legii au organizat un flagrant în timpul căruia polițistul a fost prins când primea banii marcați. În această dimineață, agentul a fost introdus în arestul IPJ Mehedinți pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.