Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În urma măsurătorilor CBRN nu au fost înregistrate depăşiri - Planul roşu a fost dezactivat

politisti pompieri complex locuinte Palladium Residence ionut negoita
"Până în momentul de faţă, în urma măsurătorilor CBRN nu au fost înregistrate depăşiri ale valorilor normale. Începând cu ora 18,45 a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie", au precizat reprezentanţii ISU Timiş.

Peste 80 de persoane s-au autoevacuat dintr-o clădire din municipiul Timişoara, duminică seara, după ce au simţit un miros înţepător care provoca tuse.

"În urma apelului primit pe SNUAU 112 (...) am fost solicitaţi sa intervenim în Timişoara, pe strada Zăvoi, în urma unui miros puternic şi înţepător care provoacă tuse", au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit cinci ambulanţe SMURD, echipajul CBRN, trei autospeciale de transport victime multiple, trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un microbuz pentru transport persoane.

"La nivelul ISU Timiş s-a activat Planul roşu de intervenţie şi grupa operativă, începând cu ora 18,08. Aproximativ 82 de persoane s-au autoevacuat. Până în acest moment, nici o persoană nu a necesitat îngrijiri medicale", a mai informat ISU Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.