Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În urma percheziţiilor polițiștii au descoperit mai multe arme şi mii de cartuşe

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Arme letale, arbalete, precum şi mii de cartuşe au fost confiscate de poliţişti, în urma unor percheziţii efectuate în judeţul Bihor la două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, informează Poliţia Română.

Potrivit unui comunicat transmis vineri, în urma acţiunii poliţiştilor au fost confiscate 13 arme (letale, neletale şi arbalete), precum şi aproape 9.500 de cartuşe, iar un bărbat fiind reţinut.

Acţiunea a avut loc pe 24 noiembrie la imobilele deţinute de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Diosig şi de o femeie, de 27 de ani, din municipiul Oradea.

În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au descoperit 10 arme - dintre care trei arme letale, lungi şi alte şapte arme neletale de diferite tipuri şi calibre, trei arbalete, 9.428 de proiectile neletale de diferite calibre, 14 săgeţi cu vârf metalic, 6 lunete şi un amortizor, toate deţinute ilegal, persoanele în cauză nefiind autorizate să deţină, să poarte sau să folosească arme letale sau neletale supuse regimului autorizării.

Toate armele şi muniţia descoperite au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au reţinut pe bărbatul de 50 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii continuă cercetările, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.