Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În urma scandalului de la Timișoara, Maia Sandu donează premiul primit de Dominic Fritz

INQUAM PHOTOS/Virgil Simonescu
maia sandu primeste premiu de la dominic fritz

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va dona premiul în valoare de 30 de mii de euro primit la Timișoara pe 13 ianuarie 2023. Potrivit instituției prezidențiale, banii vor fi transferați organizației „Prietena Mea”, fondate de Ludmila Adamciuc, conform stiripesurse.md.

Asociația „Prietena Mea” este vocea copiilor cu sindromul Down și promovează incluziunea lor, ca ei să trăiască în familii și comunități armonioase. Fiecare copil are nevoie de dragostea celor din jur pentru a crește, a se dezvolta și a fi fericit”, a subliniat Maia Sandu citată în comunicatul Președinției.

Instituția prezidențială precizează că Asociația Obștească „Prietena Mea” are misiunea de a crește gradul de acceptare a dizabilităților prin informare, sensibilizare și abilitare atât a părinților copiilor cu nevoi speciale, cât și a societății.

Maia Sandu, a efectuat o vizită la Timișoara la invitația primarului Dominic Fritz

Premiul „Timișoara Pentru Valori Europene” a fost instituit în 2023.

Președinta Republicii Moldova a devenit prima laureată a acestui premiu care i-a fost acordat pentru activitatea desfășurată în apărarea libertății și a valorilor democratice în Europa și în semn de recunoștință pentru leadership curajos și inspirat în vremuri de criză.

Precizăm că în perioada 12-13 ianuarie 2023, președintele R. Moldova, Maia Sandu, a efectuat o vizită la Timișoara (România) la invitația primarului Dominic Fritz. Maia Sandu a participat la Gala de decernare a premiului „Timișoara Pentru Valori Europene”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.