Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt oficial ucrainean: 'Nu Putin a fost în Ucraina, ci sosia lui!'

vladimir putin

Potrivit Kievului, președintele rus Vladimir Putin a fost reprezentat de o dublură în timpul presupusei sale vizite pe front în teritoriile ocupate ale Ucrainei.

„Acesta nu a fost adevăratul Putin", a susținut miercuri secretarul Consiliului de Securitate şi Apărare Naţională de la Kiev, Oleksi Danilov, la televiziune, fără a aduce dovezi în acest sens, relatează postul german de televiziune ZDF.

"Pentru a putea vorbi cu adevăratul Putin, trebuie să te carantinezi cel puțin 10-14 zile", a mai precizat oficialul ucrainean. Potrivit acestuia, Putin, care a fost reperat în Herson, a fost "o dublură obișnuită, din care, după cum se știe, există mai multe".

Potrivit lui Danilov, Putin este "un om speriat", iar ideea că a decis să viziteze frontul este pur și simplu imposibilă.

Context

Potrivit Kremlinului, marți, Putin a vizitat atât teritoriile ocupate ale regiunii Herson din sud, cât și Lugansk din estul Ucrainei și s-a întâlnit cu lideri militari de frunte. Ora exactă a presupusei vizite nu a fost anunțată de Kremlin. Informațiile din zona de război nu pot fi verificate în mod independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.