Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inalt Preasfintitul Teodosie ramane sub control judiciar pentru inca 30 de zile

www.adevarul.ro
IPS Teodosie

Inalt Preasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ramane sub control judiciar pentru inca 30 de zile. Este decizia magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Inaltul prelat s-a aflat miercuri dimineata in fata instantei bucurestene unde s-a judecat recursul la masura controlului judiciar, instituita de judecatorii de la Curtea de Apel Constanta.

Dupa aproape 4 ore de deliberari magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut decizia data de judecatorii Curtii de Apel Constanta. Asta inseamna ca Teodosie va ramane sub control judiciar inca 30 de zile. Decizia magistratilor bucuresteni este definitiva.

Dosarul in care este judecat Arhiepiscopul Tomisului se afla pe rolul Curtii de Apel Constanta inca de saptamana trecuta. La primul termen de judecata magistratii au prelungit masura controlului judiciar iar acum instanta superioara a confirmat inca o data decizia colegilor de la Constanta. Avocatii lui Teodosie au depus mai multe documente prin care, sustin ei, se face dovada ca Inaltul prelat poate fi judecat fara sa fie instituita vreo masura restrictiva in sarcina sa, insa fara nici un rezultat, conform ProTV.

IPS Teodosie a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA Constanta pentru folosirea cu rea credinta de documente, cu ajutorul carora a obtinut subventii APIA pentru ferma arhiepiscopiei de la Nazarcea. Alaturi de Teodosie, in judecata au fost trimise alte cinci persoane -3 preoti din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului si 2 fosti angajati ai fermei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.