Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă 11 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în Constanța

Pinterest
coronavirus

Un număr de 11 noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, bolnavii, luaţi în evidenţă de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului, fiind internaţi sub tratament la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, rezultă dintr-un comunicat de presă transmis luni de Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, în contextul numărului însemnat de infectări cu virusul SARS-CoV-2, înregistrat în ultimele zile în judeţul Constanţa, autorităţile reiterează importanţa respectării tuturor măsurilor recomandate de specialişti, a normelor de distanţare socială, să poarte masca de protecţie şi să menţină igiena corespunzătoare a mâinilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan și-a modificat ancheta: ‘Interlopul din bandele din Berceni’ a devenit polițist local

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, din judeţul Constanţa au fost confirmate 378 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 şi 317 pacienţi (din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa), aflaţi sub tratament la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, au fost vindecaţi.

Până în prezent, 19 persoane, din rândul celor pozitivate, au decedat la Constanţa, în acest moment fiind în continuare internaţi 101 pacienţi, dintre care 88 din judeţul Constanţa şi 13 din Tulcea şi Ialomiţa.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 40 de persoane, care ocupă 2% din totalul celor 2.311 locuri disponibile, alte 2.249 de persoane fiind în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, însumând 12.200 de lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 1.000 de lei şi au fost au verificate 57 de societăţi comerciale şi PFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.