Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă 350 de persoane au fost izolate la domicliu la Olt

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul persoanelor izolate la domiciliu a crescut joi cu aproape 350 faţă de ziua precedentă, în creştere fiind şi numărul persoanelor carantinate, de la 57 la 77, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Olt remis Agerpres.

Conform sursei citate, în prezent sunt în izolare la domiciliu 2.012 persoane, acestea fiind clinic sănătoase şi fără simptomatologie specifică infectării cu COVID-19.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Peste 1.100 dintre persoanele aflate în izolare la domiciliu au fost verificate de structurile teritoriale ale MAI din judeţul Olt, una dintre persoanele în cauză nefiind găsită la domiciliu şi fiind apoi plasată în carantină forţată şi amendată cu 5.000 de lei.

Totodată, în ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale MAI au sancţionat 122 de persoane cu suma totală de 141.300 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor privind circulaţia în afara locuinţei.

În privinţa verificărilor la agenţi economici, o firmă care vindea făina cu un preţ mai mare faţă de perioada anterioară declanşării situaţiei epidemiologice actuale şi nu deţinea documente de provenienţă a fost sancţionată cu 5.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.