Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă doi primari au ales să se alăture echipei PSD Galați

PSD Galati
Costel Fotea Dumitru Tenie Viorel Tărbuc

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul Organizației Județene a Partidului Social Democrat, au fost prezentați alți doi primari care au ales să se alăture echipei PSD Galați. Este vorba despre primarul localității Corod, Dumitru Tenie, fost membru al Partidului Mișcarea Populară și de primarul localității Independența, Viorel Tărbuc, fost membru ALDE.

“Echipa PSD Galați are de astăzi doi noi colegi, doi noi primari. Doi oameni valoroși, serioși, puși pe muncă și implicați, care au demonstrat deja că vor să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă. Sunt doi oameni iubiți în comunitate și cu care am colaborat foarte bine, lucru care se va întâmpla și de acum înainte. Avem proiecte în comun, atât la nivelul localității Corod, cât și la Independența, iar o echipă puternică înseamnă și proiecte mari pentru binele oamenilor. Respectul se câștigă prin colaborare, muncă și seriozitate. Le mulțumesc că au ales să vină alături de noi”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați și președintele executiv al Organizației Județene  PSD Galați.

“Eu sunt primar la primul mandat, însă sprijinul și colaborarea foarte bună cu domnul președinte, mai ales în ceea ce privește partea de administrație, m-au determinat să mă alătur echipei PSD Galați. Am avut tot sprijinul din partea dumnealui și vreau să-i mulțumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Dumitru Tenie, primarul localității Corod.

„Aș vrea să consider momentul de astăzi ca un nou început pentru mine. Ultimii 20 de ani de activitate politică și administrativă m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi, dar acum vreau să privesc spre viitor pentru binele comunității din care fac parte. A fost o decizie pe care am luat-o cu sufletul, dar și cu rațiunea. Am decis prin prisma unui singur om, domnul președinte fiind persoana pe care eu am cunoscut-o cel mai bine din partea PSD Galați de-a lungul anilor, fiind de altfel omul care mi-a insuflat încredere în ceea ce fac și care m-a ajutat. Am speranța că în anii următori, prin ceea ce vom reuși să facem în localitatea pe care o reprezint, decizia de astăzi va fi una foarte bună”, a declarat Viorel Tărbuc, primarul localității Independența.

În urmă cu nici trei luni, alți doi primari, de la Matca și Cudalbi, au ales să se alăture echipei PSD Galați. Astfel, astăzi, în județul Galați, Partidul Social-Democrat are 47 de primari, cu patru mai mult față de rezultatele alegerilor din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.