Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă doi suspecți au ajuns la Poliție, după ce doi copii din Ploiești au fost împușcați în cap

112 politia politie

Încă doi suspecți au ajuns în custodia Poliției, în urma incidentului din Ploiești, în care doi copii au fost împușcați în cap. Agresorii au vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Poliția Prahova a informat inițial că trei din grupul agresorilor se află în custodia Poliției, inclusiv cel care a tras. De asemenea, a fost ridicat și pistolul folosit.

Apoi, polițiștii au informat că au fost duși la sediu și ultimii doi participanți din grupul celor cinci agresori. Agresorii au vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Poliția anunțase că mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15-17 ani au avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

La rândul lor, reprezentanții Ambulanței au afirmat că incidentul s-a produs în fața unui liceu, unde doi băieți de 16 ani și 17 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale prin împușcare. Ambii copii au ajuns la spital. Băiatul de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală, iar cel de 17 ani un traumatism cranian minor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.