Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă două containere pentru triaj, predate spitalelor din Slatina şi Caracal

Încă două containere din elemente modulate, de la Rezervele de Stat, au fost predate, miercuri, Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalului Municipal Caracal în vederea efectuării triajului epidemiologic.

Fiecare dintre cele două containere are câte opt paturi şi au fost predate miercuri spitalelor, în prezenţa prefectului Constantin Homorean şi a reprezentantului structurii teritoriale Olt a Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, maiorul Ştefan Dumitrescu. Elementele pot fi folosite şi pentru acordarea de consultaţii ori de către pacienţii care aşteaptă rezultatele unor analize.

"Cele două unităţi spitaliceşti din judeţul Olt se află în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19, astfel încât îmbunătăţirea condiţiilor de lucru în aceste unităţi trebuie să fie preocuparea tuturor, a medicilor, a managerilor şi a noastră, a autorităţilor judeţene. Eforturile noastre nu se vor opri aici şi vom continua să sprijinim unităţile medicale din judeţ în orice demers menit să salveze vieţile oltenilor diagnosticaţi cu noul coronavirus", a declarat prefectul Florin Homorean, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Spitalele din Slatina şi Caracal, precum şi cele din Balş şi Corabia au mai primit şi în luna octombrie câte un container încălzit pentru triajul pacienţilor, însă acelea nu erau dotate cu paturi.

Construcţiile din elemente modulate sunt de la Rezervele de Stat şi au fost distribuite către spitale în urma unei decizii din luna octombrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt, în vederea asigurării unor condiţii corespunzătoare pentru triajul pacienţilor, având în vedere că de la începutul pandemiei şi până la finalul lunii octombrie triajul pacienţilor s-a făcut în corturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.