Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o crimă ÎNFIORĂTOARE cutremură România. Mamă ÎMPUȘCATĂ în inimă de fostul soț. Criminalul era cunoscut polițiștilor

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

O femeie, mamă a doi copii, a fost împușcată în inimă de un bărbat. El era soțul ei și a mai agresat-o în trecut, iar tânăra a sesizat poliția în acest sens, informează Observator.tv.

Citește și: Simona Halep a SÂNGERAT pe teren: 'Mi se blocau mușchii, dar n-am cedat'

Tânăra avea 33 de ani și era din Neamț. Ea a fost împușcată de soț, cu o armă artizanală. Incidentul dramatic s-a produs în localitatea Fărcașa, spun polițiștii. Potrivit anchetatorilor, tânăra de 33 de ani a fost împușcată sâmbătă seară, în casa în care locuia. Un apel la 112 a fost dat de un membru al familiei, în jurul orei 20.10. Potrivit ziarului stiri-neamt.ro, femeia a fost împușcată în zona inimii, cu o armă artizanală pentru care bărbatul nu avea autorizație. TV Neamț citează surse care spun că bărbatul de 38 de ani a tras în victimă cu o pușcă artizanală, pe geam, în timp ce femeia era în casă.

Citește și: Unic în Europa: un parlamentar și-a pierdut mandatul pentru că a furat un sandviș

Cauzele incidentului nu sunt cunoscute. Soțul victimei este căutat de polițiști. Martorii spun că tânăra divorțase de soț și că era mamă a doi copii, precizează presa locală. Conform zch.ro, soțul ucigaș locuia la doar câteva case de cea a tinerei. În trecut, victima a fost agresată de bărbat în câteva rânduri și ea a sesizat poliția, spun localnicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.