Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o decizie GROAZNICĂ pe care o ia Donald Trump: Toată OMENIREA va fi AFECTATĂ

Donald Trump nebun

SUA vor schimba macazul în privinţa încălzirii globale şi se vor retrage din pactul global privind reducerea emisiilor cu efect de seră, a declarat luni, la Londra, Myron Ebell, şeful echipei de tranziţie a noului preşedinte american Donald Trump la Agenţia pentru protecţia mediului (EPA), transmite Reuters.

"Trump poate da mâine un decret în acest sens sau poate include această măsură într-un pachet mai amplu, n-am idee când anume se va întâmpla", a spus Ebell, director pentru politica de mediu la Competitive Enterprise Institute, un centru de studii conservator din Washington, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ce este bine să evităm și ce trebuie sa facem pentru a avea succes în 2017, conform predicțiilor din anul Cocoșului de foc

Donald Trump s-a angajat în campanie să susţină industriile americane de extragere a petrolului şi cărbunelui şi să retragă SUA din acordul de la Paris din 2015 vizând combaterea încălzirii globale.

Surse citate de Reuters au menţionat că administraţia Trump a solicitat EPA să suspende temporar toate contractele, granturile şi acordurile interinstituţionale.

Citește și: Ea a fost aleasă CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din lume: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / VIDEO

Myron Ebell a explicat luni că este greu de prevăzut momentul când va fi adoptată o măsură sau alta întrucât departamentele guvernamentale se află încă în tranziţie.

Noul preşedinte l-a numit în fruntea EPA pe procurorul general al statului Oklahoma, Scott Pruitt, care a supervizat 14 procese împotriva acestei agenţii, dar nu se ştie deocamdată când va avea loc votul de confirmare.

Citește și: Protestele antigratiere s-au transformat in proteste anti-Ghita

Multe din propunerile lui Trump pentru viitoarea sa echipă la EPA provin din grupuri de lobby în favoarea industriei energetice şi extractive, potrivit unei liste la care Reuters a avut acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.