Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o filială judeţeană a PNL se poziţionează clar în 'războiul' din PNL - Susţinătorii lui Cîţu au boicotat alegerile

PNL siglă

Liberalii brăileni și-au ales, vineri seară, noul președinte și nouă echipa de conducere a organizației județene. Singurul candidat înscris în cursa pentru fotoliul de președinte al PNL Brăila a fost deputatul Alexandru Popa, care este un susținător al lui Ludovic Orban în lupta pentru șefia partidului, notează debraila.ro.

Popa a obținut voturile a 186 de membri de partid dintre cei 188 prezenți la Conferință Județeană. "Avem un singur tel: PNL să câștige toate alegerile în 2024", le-a spus Popa colegilor de partid.

La eveniment nu a fost prezent și Cătălin Boboc, secretar de stat în Ministerul Muncii, cel care a condus interimar filiala. Boboc este unul dintre susținătorii lui Florin Citu în bătălia electorală de la nivel central, însă nu a candidat pentru șefia filialei.

Cu doar câteva ore înainte de alegeri, Cătălin Boboc a susținut o conferință de presă în care a lansat o serie de atacuri dure la adresa deputatului Alexandru Popa și a echipei sale, precizând că "politică e o curvă, dar nu trebuie făcută de curve".

De altfel, tabăra pro-Citu a boicotat alegerile din filială, noua conducere județeană fiind formată exclusiv din persoane care îl susțin pe Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.