Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o țară este invadată de coronavirus: Au fost înregistrate primele cazuri

themoscowtimes.com
rusia-coronavirus

Tadjikistanul, stat din Asia Centrală, a raportat joi primele sale cazuri identificate de noul coronavirus, 15 persoane fiind confirmate cu COVID-19, potrivit DPA.

Tadjikistanul, o fostă mică republică sovietică învecinată cu Afganistanul măcinat de război, este una dintre cele mai sărace ţări dintr-o regiune de unde lipsesc în general unităţile medicale de îngrijire moderne, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

Cinci dintre cazurile de coronavirus au fost înregistrate în capitala Duşanbe, iar zece în provincia nordică Sughd, a relatat agenţia naţională de ştiri Khovar, citând o comisie sanitară de stat.

"În acest sens, comisia a confirmat oficial existenţa acestei boli infecţioase în ţară", conform relatării.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Alte 2.000 de persoane se aflau joi sub observaţie medicală, fiind suspectate că ar fi contractat virusul, a adăugat sursa citată.

Autorităţile din Tadjikistan au făcut apel la întreaga populaţie de nouă milioane de persoane să poarte măşti pentru a preveni răspândirea acestei boli extrem de contagioase.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.