Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o VICTIMĂ a violenței casnice: Se certa cu socrul său și i-a dat cu TOPORUL în cap polițistului care a intervenit

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Un polițist a fost lovit cu un topor în cap, după ce a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-o familie din localitatea Slatina Timiș, din județul Caraș-Severin, agresorul fiind reținut, joi, pentru ultraj și tentativă de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit un polițist cu toporul în cap.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

Incidentul a avut loc, miercuri noapte, în localitatea Slatina Timiș. Potrivit anchetatorilor, polițistul, angajat în cadrul Postului de Poliție Slatina Timiș, a fost solicitat la o locuință aflată pe raza localității Slatina Timiș, pentru a aplana un conflict în familie. Conflictul a izbucnit între un ginere și socrul său.

“În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei, de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

În urma loviturii primite, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Caransebeș și se află în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind urmărit penal pentru ultraj și tentativă de omor, urmând să fie adus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Investiție de milioane de euro! Pe ce va cheltui banii Primăria Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.